Zevenheuvelenloop op 18 & 19 november 2017

De Scholten Awater Zevenheuvelenloop is de najaarsklassieker over 15 km die bekend staat om het prachtige heuvelachtige parcours in en rond Nijmegen. De loop kent een historie van topprestaties op wereld- en nationaal niveau waardoor het vast op de agenda staat van de (inter)nationale media. Maar de Scholten Awater Zevenheuvelenloop is er niet alleen voor wereldtoppers als Haile Gebrselassie. Ook wedstrijdlopers en recreanten uit heel Nederland vinden ieder jaar hun weg naar Nijmegen. Jaarlijks schrijven ruim 40.000 lopers zich in en hiermee is het één van de grootste sportevenementen van Nederland.

Doe mee aan de Zevenheuvelenloop in het Beat Batten Team!

Word jij een Beat Batten Sponsorloper, dan krijg je een shirt, een polsbandje en onze mascotte Beba! Verder denken we graag met je mee over het werven van sponsoren en stellen we promotiematerialen ter beschikking.

Voor € 50 schrijf je je al in en steun je het onderzoek naar Batten, daarnaast vragen we je om minimaal  € 100 sponsorgeld in te zamelen. Samen gaan we voor behandeling en een medicijn voor Batten kids.

Inschrijven of verdere informatie opvragen kan via een mail naar [email protected].

Dank namens alle Batten kids!