Vacature office medewerker

Batten is een relatief onbekende stofwisselingsziekte die uitsluitend bij kinderen voor komt. Kinderen die aan deze ziekte lijden, worden vaak niet ouder dan 25 jaar, om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van leven. Blindheid en spieruitval zijn helaas heel normaal. Daarom wil stichting Beat Batten hulp bij het draaiende houden van de stichting. Wil jij je inzetten voor de mensen die te kampen hebben met deze ziekte? Help jij de stichting in hun dagelijkse gang van zaken, zodat er zoveel mogelijk geld ingezameld kan worden? Door jouw werk kan er de kwaliteit van leven van deze kinderen verbeteren en er onderzoek naar (betere) medicijnen blijven bestaan!

Functieomschrijving

In deze functie verwerk je alle werkzaamheden die gedurende de dag(en) op jouw pad komen. Deze werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend en dus een veelzijdige job waarin jij ervoor zorgt dat de veelzijdigheid niet uitmondt in chaos maar gestructureerd en geprioriteerd wordt uitgevoerd.

Alles wat jij te pakken kan krijgen hoort bij je functie. Of het nou gaat om koffie zetten voor je collega, het voorbereiden van de mailing voor het volgende evenement of het bijwerken van het CRM systeem, jij regelt het!

Stel je voor:
Het is een mooie lente dag en je bent ’s ochtends met goede zin op je fiets gestapt om naar kantoor te gaan. Onderweg zie je een billboard met een foto van een rennende jongen en realiseert je dat je vandaag op de agenda hebt staan om de sponsorlopers van de vierdaagse een mailing te sturen.
Je bent de eerste in het pand, je doet de lampen aan en ziet dat er nog wat vieze vaat staat van gisteren. Eerst koffie! Terwijl het apparaat en goede pot zet voor iedereen, ruim je de tafel op en zorg je ervoor dat kantoor er georganiseerd en verzorgd uitziet. Als je jouw planning opent, zie je dat er nieuwe BeBa’s bestelt moeten worden. Je verwerkt zowel jouw eigen als ook de centrale info inbox. Ondertussen heb je al een ouder aan de telefoon gehad die haar verhaal kwijt moest over het ziekenhuis bezoek met haar zoontje, je hebt een pakkende facebook post gemaakt om meer bewustwording te creëren en heb je offertes op kunnen vragen bij attractieverhuurders voor de obstaclerun komende zomer.
In de middag werk je het CRM eens bij en stuur je de lijst met leads naar de fondsenwerver waar die om gevraagd had. Wanneer je de mailing naar de vierdaagselopers verzonden hebt, heb je nog de tijd om de voorzitter te bellen of hij nog iets nodig heeft voor zijn presentatie vanavond bij de investeerders. Als kantoor is opgeruimd is het tijd om de werkdag af te sluiten en geniet je na van een productief dagje welke ondanks de planning de nodige ad-hoc situaties bracht,

maar dat geeft jou net die extra energie en maakt het dat het werken voor deze nu nog kleine stichting jou op het lijf geschreven is.

Functie-eisen

Ben je geïnteresseerd? Controleer even of je het volgende al in huis hebt.

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met CRM pakketten en discipline om er mee te werken
  • Super veel energie om mee te helpen aan de groei van de stichting.
  • Flexibiliteit op bepaalde momenten tav werktijden
  • Beschikbaar voor 4-5 dagen per week.
  • Vestigingsplaats is Blaricum

Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van leeftijd en werkervaring, er is geen pensioenregeling.

Stichting Beat Batten

Stichting Beat Batten is een kleine stichting bestaande uit een projectmanager, een handvol vrijwilligers en een vrijwillig bestuur. Opgericht in 2007 en onder de huidige voorzitter sinds 2014, zet iedereen zich met 100% in voor het goede werk dat er gedaan wordt. In het verleden zetten zij zich uitsluitend in voor onderzoek naar medicijnen, maar tegenwoordig staan kwaliteit van leven en ondersteuning aan de leden ook hoog op de prioriteitenlijst. Het is een stichting die wil groeien om zo meer te kunnen betekenen voor de kinderen en families die te maken hebben met deze ziekte.

Wil jij meer weten over het werken in onze kleine, ambitieuze maar gedreven en enthousiaste stichting? En wil jij daarbij bijdragen aan het mogelijk maken van meer onderzoek om de kwaliteit van leven van kinderen met Batten te verbeteren? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV, deze stuur je naar i[email protected] Meer informatie over Beat Batten vind je op www.beatbatten.com en voor functie inhoudelijke vragen kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-2280000 of via [email protected]