Ton Hendrix

Ik ben Ton Hendrix, geboren op 13 april 1948 in Nijmegen en ben bestuurslid bij Beat Batten. Samen met mijn vrouw Gonny heb ik een zoon en dochter en zijn wij opa en oma van vier klein kinderen.

Ik heb tot mijn 23e in Nijmegen gewoond, daarna ben ik naar Beuningen verhuisd. In 1966 ben ik bij mijn vader in het bedrijf komen werken genaamd Hendrix Papier Nijmegen. Dit bedrijf heb ik in 1975 overgenomen van mijn vader en H.P.N. Kantoor Efficiency van gemaakt. 13 Jaar later ben ik mijn eigen bedrijf Hegoed Vastgoed b.v. begonnen waar ik op dit moment nog steeds werkzaam ben.

Daarnaast ben ik mede oprichter van de Harten 4 Groep Beuningen. Hier ben ik 15 jaar voorzitter geweest en heb er 20 jaar in het bestuur gezeten. Tevens ben ik ook initiatief nemer van verschillende activiteiten zoals: Beuningen Sportprijs man vrouw verkiezing, Scholen sportprijs, Aandelen café de Zaak, Beuningen On Ice, Ondernemers café, Voetveer de H4 de Weerder, Bioscoop Beuningen, HobbyKoks en Haringmaatje Beuningen. Naast het organiseren zijn koken en Portugal twee belangrijke hobby’s voor mij.

Mijn persoonlijke doelstelling is meewerken aan de realisatie van het netwerk in alle provincies in Nederland en het initiëren van activiteiten welke bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkelingen van het geneesmiddel voor Batten patiënten.