Andere stichtingen

Batten is een zeldzame ziekte. Echter wereldwijd gaat het om veel patiënten. Het is dan ook noodzaak dat we de handen ineen slaan. Vandaar dat BeatBatten nauw samenwerkt met stichtingen en verenigingen in Nederland maar ook in het buitenland. Sinds 2012 is er tevens een overkoepelende vereniging opgericht, de BDIA. Doel is om samen nog sterker te staan met betrekking tot onderzoek en het bevordert het delen van de kennis over Batten.

Hier een overzicht van onze partners:

 

Beschermheer, ambassadeurs & vrijwilligers

We zijn trots om te melden dat BeatBatten kan rekenen op de steun van ambassadeurs als media ondernemer Erik de Zwart en regio ambassadeur Jack Muller, eigenaar/ondernemer van Jack Muller BV. Daarnaast beschikt de stichting over een beschermheer, namelijk Marcel Boekhoorn. We zijn ongelooflijk trots op dit team van ambassadeurs en onze beschermheer, die ons op uiteenlopende manieren steunen in de groei van onze stichting en daarmee ook het zo nodige onderzoek naar Batten.

 

Sommige dingen kun je niet alleen. Een veel gebruikte uitspraak van bestuurslid Ton Hendrix. Vandaar dat de stichting druk bezig is met de opbouw van een landelijk vrijwilligersnetwerk. Aanmelden kan nog altijd, via [email protected] Regionale vrijwilligers die ons nu al ondersteunen:

– Helen Aangenend

– Mariska Bohemen-Kaap

– Jordi Ten Kate

– Ruud Zuurman

– Hans van der Meulen

BeatBatten Business Friends

Hi Tec is onze huisleverancier van sportkleding voor diverse sportevenementen. Sporters die voor BeatBatten in actie komen kunnen ook nog eens met korting kopen bij Hi Tec. Voor meer informatie: mail naar [email protected]

Ook BeatBatten Business Friend worden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Brandbuilders is het reclamebureau dat ons is sinds de start van de campagnes helpt bij het ontwikkelen en ontwerpen van de uitingen.

Martijn van Hees verzorgd al het fimmateriaal; hij is verantwoordelijk voor het idee en filmen van de mooie tv spot als ook het monteren ervan.

Het team van Media Science regelt alle online advertising activiteiten en zorgt er dus voor dat we ook online goed vertegenwoordigd zijn.

Dankzij Veronica heeft de stichting een mooie radiospot en samenwerking met Erik de Zwart.

Het mediabureau dat ons helpt om alle mediapartners te benaderen. Evert Bronkhorst is inmiddels een vaste waarde en een van de drijvende krachten achter de campagnes.

Sumis ondersteunt Beat Batten met het verzorgen van al het drukwerk

Woensdag.nl voorziet van technische ondersteuning voor online vraagstukken zoals de website, webshop en performance.