Chauffeur Richard Scholten rijdt als chauffeur bij Combex speciaal transport. Ze vervoeren daar van bouwmaterialen tot grote heipalen van wel 30 meter Ze zijn het grootste transportbedrijf in bouwmaterialen in het noorden. Met de heipalen komen ze ook veel in regio Amsterdam, dus wellicht dat u zo nog wel eens tegenkomt!

WhatsApp Image 2018-12-03 at 11.03.49WhatsApp Image 2018-12-03 at 11.03.49 (1)

 

 

 

 

Richard kent de ziekte van Batten maar al te goed. De jongens Berry en Mike kent Richard al vanaf dat ze nog klein waren. Berry begon toen slecht te zien en werd zieker en later ook Mike. Het waren toen al jongens naar m’n hart zoals hij zei.

“De ziekte van Batten heeft mij aangegrepen en daarom wilde ik er wat voor betekenen. In overleg met Bert van Wingerden (vader van Berry en Mike) en m’n baas is de mogelijkheid ontstaan om via banners achterop de trailers aandacht en bekendheid te vragen voor de vreselijke ziekte.

Ik blijf me er nog steeds in verdiepen wat de ziekte inhoud, zodat ik aan andere mensen die er naar vragen uitleg kan geven en ze ook eventueel documentatiemateriaal kan geven. Richard, maar ook de andere chauffeurs van het bedrijf Combex proberen op deze manier iets in de strijd tegen de ziekte van Batten te kunnen betekenen”.

WhatsApp Image 2018-12-03 at 11.03.49 (3)

Wij van Beat Batten zijn heel erg dankbaar voor een initiatief als dit, we strijden graag met zoveel mogelijk mensen tegen deze ziekte en willen dat de kinderen met Batten niet over het hoofd gezien worden. Deze wagens vallen meteen op en de chauffeurs dragen ook nog eens persoonlijk het verhaal uit. Wij danken iedereen die hieraan meewerkt!

Geinspireerd door dit verhaal en wil jij of je bedrijf ook iets doen? Laat het ons weten via [email protected]