Buddy run 2019 – op naar de tweede editie!

Op het terrein van de Warnsveldse Boys start op 29 juni 2019 deze sportieve belevenis. In een prachtig natuurgebied in Zutphen ligt het parcours dat door bos en water loopt en waarin je wordt uitgedaagd door diverse obstacles.

Deze obstacle run is voor gezinnen en sporters, maar is uniek omdat er een Heldenparcours wordt aangelegd voor mensen met een beperking. Vorig jaar liep ook  Maaike met haar zoon Roel mee. Roel heeft Batten en is inmiddels volledig blind, maar samen met zijn moeder wilde hij heel graag het heldenparcour doen! Het was een leuke dag en ze hebben samen 670 euro opgehaald.

Doe jij dit jaar ook mee? Dan kun je helpen extra geld in te zamelen voor Beat Batten als sponsorloper. Maak een pagina aan op buddyrun.nl. Verzin een leuke actie, vraag al je vrienden en familie voor een bijdrage, ga langs op scholen of bij winkels / bedrijven en vertel waar jij het voor doet.

Je kunt ook een vrijwillige bijdrage doen via de website of als vrijwilliger helpen bij het event.

-Voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar is er een 3 km parcours, dat niet door het water zal lopen en het kind moet begeleid worden door minimaal 1 volwassene.
-Deelnemers vanaf 12 jaar kunnen kiezen uit een 3 km en een 7 km parcours.
-Voor de Helden, sporters met een handicap, is een speciaal parcours uitgezet. Zij krijgen de begeleiding die ze nodig hebben d.m.v. één of meerdere buddy’s.

Mee lopen? Check www.buddyrun.nl

Sponsoren? Check https://buddyrun.nl/product/doneren/

Overige vragen? Mail [email protected]