Banner website vierdaagse

2016 belooft een sportief jaar te worden. Er staan voor dit jaar vele grote sportieve evenementen gepland in en rond Nijmegen, waaronder de 100e editie van de Nijmeegse 4-daagse. Misschien ben je al begonnen met trainen, wij zijn in ieder geval al weer volop bezig met de voorbereidingen!

Zo kun je ons alweer vinden op de site van de vierdaagsesponsorloop (www.devierdaagsesponsorloop.nl). Vanaf februari 2016 kun je jezelf inschrijven op deze site als sponsorloper of laten sponsoren.

Stichting Beat Batten! zet zich in voor kinderen met de slopende stofwisselingsziekte Batten. De ziekte openbaart zicht tussen het 5e en 8e levensjaar door zeer snelle achteruitgang van het gezichtsvermogen leidend tot blindheid. Er ontstaan toenemende problemen in de motoriek, kinderen krijgen epilepsie en verliezen het vermogen tot communiceren. Kinderen met Batten overlijden gemiddeld tussen hun 15e en 25e levensjaar. Tot op heden is er nog geen medicijn of behandeling mogelijk. Wij zetten ons in voor meer bekendheid en werven fondsen om de onderzoeken naar een behandeling en medicijn te bevorderen. Daarvoor is geld nodig, veel geld!

Dus: kom in actie voor het goede doel, wandel voor jezelf maar ook voor een ander, sommige dingen kun je namelijk niet alleen.

Word jij een Beat Batten Sponsorloper, dan krijg je van ons een goodiebag met o.a. shirts, de enige echte Beba en promotiematerialen. Verder denken we graag met je mee over het werven van sponsoren en kun je gebruik maken van ons sponsorplatform. Uiteraard staan we langs de route om je aan te moedigen en zien we je graag in onze tent op de Via Gladiola!

Mogen Batten kids dit jaar ook op jouw steun rekenen? #4days2beatbatten