Wil je ook meedoen aan de Zevenheuvelenloop, als team starten in een Beat Batten shirt en kids met Batten steunen? Schrijf je dan nu in door te mailen naar [email protected].

 

Batten is een slopende stofwisselingziekte bij kinderen. De ziekte openbaart zicht tussen het 5e en 8e levensjaar door zeer snelle achteruitgang van het gezichtsvermogen leidend tot blindheid. Er ontstaan toenemende problemen in de motoriek, kinderen krijgen epilepsie en verliezen het vermogen tot communiceren. Kinderen met Batten overlijden gemiddeld tussen hun 15e en 25e levensjaar. Tot op heden is er nog geen medicijn of behandeling mogelijk.

 

Stichting Beat Batten! zet zich in voor deze kinderen door meer bekendheid voor Batten te genereren en fondsen te werven om de onderzoeken naar een behandeling en medicijn te bevorderen.

En jij kunt hier een bijdrage aan leveren! Schrijf je in via het Beat Batten team, en de opbrengsten zullen geheel ten goede komen aan het medicijnonderzoek tegen Batten. Je krijgt van ons uiteraard alle hulp om nog sponsoren te werven én een heel leuk shirt om in te lopen!