Zondag 1 november 2015 gaat Soon-Hye  de New York marathon lopen.

“Het startbewijs is binnen en alles is geboekt. So there is no way back.

Maar een marathon is geen marathon zonder een goed doel. Daarom loop ik, net als vele andere lopers, voor een goed doel. In mijn geval voor twee goede én heel bijzondere doelen.

Samen met Vereniging het verschil loop ik voor de stichting Dream4Kids. Dream4Kids organiseert droomdagen voor kinderen met een trauma. Dit gebeurt op verwijzing van een therapeut, als onderdeel van een behandeltraject. De droomdag staat voor een nieuwe start voor het kind na een moeilijke tijd. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding of mishandeling. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden en vervult hun allergrootste droomwens tijdens een droomdag. Zo krijgen ze weer moed en energie om in dromen te geloven.

Daarnaast wil ik om persoonlijke reden ook heel graag geld inzamelen voor de stichting Beat Batten. Batten is een vreselijke, slopende stofwisselingsziekte bij kinderen. Kinderen met Batten worden blind, krijgen te maken met epilepsie, geheugenverlies, spierfuncties vallen uit en uiteindelijk overlijden ze veel te jong. Met de ontvangen giften heeft de stichting tot nu toe drie belangrijke wetenschappelijke onderzoeken kunnen (mee) financieren. Hierdoor is een volgende stap gezet richting een therapie voor vertraging van de ziekte. Echter is Batten, vandaag de dag, nog steeds fataal en hebben mijn nicht en haar man hun dochter verloren aan deze verschrikkelijke ziekte. Vandaar dat ik ook deze stichting een zeer warm hart toedraag.

Het sponsorgeld dat ik ophaal gaat voor de helft naar de Stichting Dream4Kids en voor de helft naar de stichting Beat Batten. Daarom lieve familie, vrienden, collega’s, kennissen…..wil ik jullie vragen om mij te sponsoren. Het geld gaat voor 100% naar Dream4Kids en Beat Batten.

Doneren kan door te klikken op onderstaande link. Voel je vrij om de link door te sturen. Omdat de betaling pas plaatsvindt na afloop van de marathon (om zeker te weten dat ik hem uitloop ;-)), wordt er gevraagd om een account aan te maken. Je gegevens worden alleen gebruikt om achteraf dus te kunnen doneren en nergens anders voor. Overigens mag je ook anoniem doneren”

http://www.vereniginghetverschil.nl/activiteit/96/new-york-city-marathon-2015/deelnemers/420/soon-hye-de-bruijn